Bejelentkezés: 
Elfelejtette a jelszavát?  Regisztráció  

Keresés


Munkáink

Biztosítási ajánlatkérő oldal
ZiteMaker, PHP, MySQL, XML, XSLT, JavaScript, jQuery
A Biztosításiajanlatkérés.hu oldalt biztosításközvetítőknek, alkusz cégeknek, tanácsadóknak készítettük. Segítségével jelentős összeget spórolhatnak meg. Az oldalon elérhető 5 féle ajánlatkérő űrlapot saját oldalukba építhetik, illetve a weboldallal nem rendelkezők, egy aldomainen saját weboldalt üzemeltethetnek.

Tovább Tovább a Biztosítási ajánlatkérés.hu weboldalra

Picasatól az ajánlatkérésig

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Liszt Ferenc Zongoraterem számára elkészíthettük azt az egyedi ajánlatkérés kezelő felületet, melyben ötvöztük a Google Picasa Webalbumok kényelmét az oldal admin felületének hatékonyságával. A könnyen kezelhető képgalériából az érdeklődő pár kattintással külön oldalra gyűjtheti a számára érdekes termékeket és amellett, hogy ezt az oldalt elmentheti, megoszthatja, a kiválasztott termékekre árajánlatot kérhet. Az ajánlat a személyes bevezetővel, és a termékekhez írt egyéni megjegyzésekkel egy online megtekinthető, mégis egy e-mailhez hasonlóan közvetlen és személyre szóló.


Megújult a Kissrentacar autókölcsönző oldala

Letisztultabb, modernebb megjelentést és új funkciókat kapott a Kissrentacar autókölcsönző oldala. A főoldal legkiemeltebb részére egy slidert építettünk be, ahol a legfontosabb információk válthatják egymást. Az új áttekinthetőbb menüpontok mellett, a slider alatt kaptak helyet az oldal legfontosabb hivatkozásai. A közösségi élmény növelése érdekében, Facebook like box, a bérelhető járművek oldalán megosztási lehetőség, a megrendelés leadása után pedig Facebook alkalmazás került az oldalba, amivel a megrendelő könnyedén megoszthatja az ismerőseivel, hogy milyen kocsit bérelt.

Zongoraterem fórum

Egy nagyon egyszerű, egy témás, mini fórumot készítettünk a Liszt Ferenc Zongoraterem weboldalára. A szempontok között szerepelt az anonim, regisztrációtól független hozzászólás lehetősége, a válasz funkció és a gyors, egyszerű moderálás. Hogy a fórumozók gyorsan felismerhetőek legyenek, a gravatar.com globális avatarjait hívtuk segítségül. A spam védelemről pedig a Zedality Akadálymentes Captcha gondoskodik.
Alkalmazott technológiák: Zitemaker, PHP, XML, XSLT, JavaScript, jQuery

Akadálymentes CAPTHCA

több típus, több nyelv
PHP, MySQL, Memcache, JavaScript
A spammerek elleni leghatékonyabb védekezés eszköze, az emberi jelenlét ellenőrzésére kidolgozott CAPTCHA. Elsődleges szempont volt, hogy vakok és gyengén látók számára se legyen leküzdhetetlen akadály, hogy bizonyítani tudják, attól hogy nem látnak, ők is emberek. Sok más oldalon nem tudnak továbbjutni, mert nincs alternatív megoldás. Ezért hoztuk létre a hang alapú CAPTCHA-t, ami néhány számot olvas fel. A grafikus megoldásoknál három módszert dolgoztunk ki a hagyományos számsor mellett, az egyedülálló színes számok és a matematikai feladvány módszerét. Gondosan ügyeltünk rá, hogy képolvasó (OCR) programok számára olvashatatlanak legyenek a feladványok.
Leírás és dokumentáció

Elkészült a referencia oldalunk

A sok munka között sikerült időt szakítani, hogy bemutassuk néhány fontosabb referenciánkat. Ezek tekinthetőek meg itt a munkáink oldalon. A listát folyamatosan bővítjük, hogy bemutathassuk milyen széles körű technológia arzenállal rendelkezünk, mit valósítottunk meg eddig.

VIP Zenész oldal

Wordpress, PHP, MySQL, JavaScript
Egy létező WordPress sablont alakítottunk át a Hangolo.hu hálózat igényeihez. Javítottuk a benne lévő hibákat, több egyéb WordPress pluginnal kompatibilissé tettük és a legfontosabb: magyar nyelvűre fordítottuk.

Tovább VIP Zenész oldal demója

FotexFoto.hu

fotexfoto.hu
Zitemaker, PHP, MySQL, XML, XSLT, JavaScript, PrototypeJS, FCKXML (kliens oldali XSLT)
A méltán híres Fotex név égisze alatt működő FotoDigitAll Kft. számára készítettük el a fotexfoto.hu oldalon működő fotókidolgozással és fényképes ajándéktargyakkal foglalkozó oldalt. A weboldal külön érdekessége az online fényképrendező, mellyel a felhasználóknak biztosított 1Gb tárhelyen mappákban rendezhetőek a feltöltött fényképek. A fotók feltöltésére több megoldást is kínálunk, a hagyományos megoldás mellett egy Java alapú egyszerre több feltöltésére képes appletet készítettünk. Ez utóbbit később egy Adobe Flex alapú, a nagy fileokat akár részleteiben feltölteni képes feltöltő alkalmazásra cseréltük.

Tovább A FotexFotó weboldala

FM Group Hungary

ZiteMaker, PHP, MySQL, XML, XSLT, JavaScript, jQuery, Make
A világméretű FM Group parfümforgalmazó vállalat magyarországi képviselete megbízásából készítettük el az fmgroup.hu oldalon működő, több funkciót kielégítő rendszert. Az oldalt 2005 és 2012 között üzemeltettük és folyamatosan új funkciókkal bővítettük. Az átlagosan több százezer MLM hálózatépítő és termékforgalmazó számára csoport és jutalékkimutatásokat, saját fejlesztésű levelezőt, webáruházat, aldomaineken üzemelő saját weboldalt és még sok más hasznos szolgáltatást biztosítottunk.

Tovább

Kissrentacar Autókölcsönző

Kissrentacar Autókölcsönző
Zitemaker, PHP, MySQL, XML, XSLT, JavaScript, jQuery
A dunaújvárosi székhelyű, ám országosan működő Kissrentacar Autókölcsönző számára készített oldalon, lehetőség van részletesen áttekinteni a bérelhető járműveket, online ajánlatot kérni, vagy konkrét megrendelést leadni. Az oldal grafikája teljesen egyedi, kreatív, magyar grafikusunk munkája.

A Kissrentacar autókölcsönző weboldala

Liszt Ferenc Zongoraterem

Liszt Ferenc Zongoraterem
Zitemaker, PHP, MySQL, XML, XSLT, JavaScript, jQuery, PrototypeJS, FCKXML
Cégünk alapításától kezdve állandó és kiemelt partnerünk a kezdetben Fellegi Zongoraszalon néven, majd Liszt Ferenc Zongoraterem néven működő akusztikus és digitális pianínók, zongorák áruháza, bemutatóterme. Több oldalt is készítettünk számukra: zongoraszalon.hu, zongoraterem.hu, piano.hu, en.piano.hu, pianotrade.ro. Az oldal grafikája teljesen egyedi, kreatív, magyar grafikusunk munkája.

Tovább A Liszt Ferenc Zongoraterem weboldala

Dream and Beauty Reklámügynökség

Dream and Beauty
ZiteMaker, PHP, MySQL, XML, XSLT, JavaScript, Flash
A rengeteg nemzetközileg is ismert és elismert művészt felvonultató Dream And Beauty Reklámügynökség számára készítettük el, és éveken át üzemeltettük, új funkciókkal bővítettük ezt a weboldalt. Hír modulok, eseménynaptárak, művészek bemutatkozása és videólejátszó is került az oldalra. Az oldal felső részén teljesen egyedi készítésű, Flash alapú "slideshow"-ban kaptak helyet a legfrissebb hírek, legfontosabb események.

Tovább

ZiteMaker - Saját fejlesztésű moduláris keretrendszer

ZiteMaker moduláris keretrendszer vázlata: HTTP, XML, XSLT, SQL, stb
PHP, XML, XSLT, MySQL
Már az első weboldal megrendelések idején szükség volt egy könnyen konfigurálható, ismételhető keretrendszerre, amivel a különböző weboldalak megjeleníthetőek mégis egy közös magra épülnek. Ebből az ötletből viszonylag gyorsan nőtte ki magát a jelenleg 2-es verziószámmal rendelkező ZiteMaker, mely minden általános webes igényre, konkrét programozást nem igénylő, mindössze konfigurációs fájlok módosításán alapuló, kényelmes megoldást kínál. Szinte kivétel nélkül, minden általunk készített oldal alapjául szolgál, hasznos funkcióival megkönnyítve a munkánkat.

Tovább

MusicHello hangszer- és zenészportál

PHP, MySQL, JavaScript
Az ország első online hangszeráruházát és zenész portálját 2000 őszén kezdtük el fejleszteni, 2001 nyarától 2012 tavaszáig üzemelt. A webáruház mellett lehetőséget adott együtteseknek és előadóművészeknek az ingyenes webes megjelenésre: több ezer név.musichello.com oldalt hoztak létre az évek alatt, melyre fényképeket és zenéket, videókat tölthettek fel a zenészek. Zenész adatbázis, egyedileg fejlesztett webes levelező, webiroda és a legnépszerűbbnek számító használt hangszer és apró hirdetési felület várta a látogatókat.

Tovább