Bejelentkezés: 
Elfelejtette a jelszavát?  Regisztráció  

Keresés


Oktatás, tanfolyam

Helpem oktatás és segítségnyújtás: a Zedality kommunikációs csatornája, mely az általános kérdések, online segítségnyújtás, online és személyes oktató szolgáltatások körét foglalja magába. Az online segítségnyújtás és az oktató szolgáltatásunk igen kedvező lehetőség ügyfeleink részére, hiszen nem kell ismerősökhöz, vagy programozókhoz szaladgálni ha elakadunk pl. egy-egy technikai kérdésnél. Ha nem megy, mi elmagyarázzuk, sőt, kívánságra el is végezzük a ránk bízott feladatot. Kedvező díjcsomagokat alakítottunk ki, így elvégeztethet velünk akár 30 perces részfeladatokat is.

Saját maga felépítheti és kezelheti weboldalát, hiszen több száz kész weboldal sablon közül választhat ingyen, melyet csupán az Ön igényére kell konfigurálni, és már látható is oldala. Az oldal további kezelését, módosítását pár óra online tréninggel, vagy személyes tréninggel elsajátíthatja, így akár havi 1000,- Ft-ból fenntartható lesz a profi weboldala.

 • Online segítségnyújtás
  Elakadt, csupán egy rövid kérdése lenne? Cégünk szakemberei rendelkezésére állnak, és kedvező díjcsmagjaink miatt mindig annyit fog fizetni, amennyit Önnel foglalkoztunk.

  Megrendelés

 • Online oktató szolgáltatás
  Nem kell tanfolyam, nem kell főiskola, helyezkedjen el kényelmesen, figyeljen, mi megtanítjuk mindazt, amire technikai, kereskedelmi, vagy webmarketing kérdésekben szüksége van.

  Bővebb tájékoztatás

 • Gyors tanfolyam
  Vegyen részt egy személyes képzésben, ahol weboldalának létrehozását, testreszabását, kezelését, módosítását megtanulhatja, és jelenlétünkben gyakorolhatja.

  Bővebb tájékoztatás